BASSCULTURE | VOLKSSNAKKEL | WE COME ONE

 

Waar het Boekenbal is weggelegd voor ‘de elite’ en meer van dat soort fratsen is het Bladenbal een jaarlijkse tegenhanger. Dit jaar zal het op 23 april in de Sugar Factory plaatsvinden met een uitgebreid programma waaronder live muziek, dj’s vj’s, dichters kunst en natuurlijk; onafhankelijke magazines, tijdschriften en bladen!

Het Bladenbal is een ‘breed georiënteerd cultureel evenement van de Amsterdamse Tegencultuur’, gewoon openbaar toegankelijk voor het gewone burgervolk. En wat al helemaal mooi is, dit jaar zijn Bassculure, de Volkssnakkel én We Come One vertegenwoordigd op dit festijn!

 

Op donderdag 23 april gaat al weer de elfde editie plaatsvinden van dit bijzondere evenement. Een bruisend multidisciplinair cultureel evenement dat naar mate de avond vordert zal ontpoppen tot een weergaloos feest!

 

Op het programma staat onder andere:

een poetryslam estafette o.l.v. Daan Doesborgh, een Peter Pontiac Tribute met Diana Ozon en VJ Lips en live optredens van de bands Koffie, Brass Rave Unit en Cheap Thrills.

Een uitgebreide dj line up met o.a: Isis en Kareem Raihani en de Bovenruimte wordt gehost door de Dj’s van Bassculture en INI Movement.

Ook zijn er gedurende de avond nog vele side acts en performances van Nepco, De Lies & Luus Show, Infaders, Barbers on the Run en meer!

In de foyer en op het balkon presenteren zines en onafhankelijke magazines zich zoals: Elf, God Van Nederland, No Panic, De Volkssnakkel & Volkssnakkel x Bassculture tabloid, Platform Platvorm, Amsterdam Alternative, Amsterdam Njoy en AvantGaerde, Aqua Alta Zine,Rekult , Gluur

 

aanvang: 21.00-05.00 uur

Schade: € 12.50

Check de facebook voor VVK adressen waar Early bird tickets te krijgen zijn voor € 10.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *